Hr: man får inte doppa någons limpa i toaletten

Undantag: om personen i fråga doppat något man själv äger i toaletten, då gäller ett öga för ett öga principen. 

Även i detta fall skulle det dock vara korkat att doppa just en limpa då det får anses uppenbart att den blivit doppad i efterhand.

(från emil)

"han dömdes för våldtäkt och lite andra sexbrott"

kajsa om hagamannen: själv skulle jag föredra att inte vara den som blivit utsatt för "...lite andra sexbrott".

boudesson feat. undertecknad om kajsa: som courtney love minus trailer park. plus vacker (egen anmärkning).hr: det är svårare att vara guds gåva till kvinnan (ggtk) efter 85

samt när man är full. kan bero på impotens. kan bero på skrynklig hud. man vet inte.

undantag: dolph lundgren (if he dies, he dies). kan man gå ner i spagat och ligga med grace jones så kan man. dolph for life.

hr:alla vill ha mer

till exempel komplimanger, kommer de i strid ström förvandlas de till snus. då räcker det inte med bara en dosa. när man inte får dem blir man skogstokig. sen börjar man leta igenom soptunnor, i nödfall också sopcontainrar. det går också bra med en använd. and then there was kedjesnusningen. man kan iallafall inte få tillräckligt, tillfredsställd blir inte. tämligen behagligt - max.

en klok kallar det posttraumatiskt bekräftelsebehov. 

resonemanget kan sammanfattas med ett gällt: "dåligt". (vadå värdegrund?)

undantag: trygga, sansade själar på egna ben med huvudet inte i sanden.

it's my party and i cry if i want to

en dag, när wiger dryftade ett spörsmål, la hon örat på axeln och frågade mig om jag hade damp. kanske en lindrigare form, kanske adhd. man vet inte.

sen sa hon att hon tyckte jag var som pippi på tårtkalas med motiveringen att pippi gjorde allt tvärtom. hon menade nog att jag gör allt fel. min far har under hela min uppväxt begagnat sig av en rosa träningsoverall, en från etirel. för att vi inte ville och för att man gör som man vill. enklaste sättet att bli som pippi på tårtkalas.

men det är ju helt briljant. 

min mamma brukar fråga om jag prostituerat mig. hon brukar också säga att jag borde tänka mer på toltekerna (respekt och så). ibland citerar hon dr phil, sen säger hon att man är sig själv närmast. angående en tio kilos hundmatssäck sa hon idag att "måns kan ju bära". independent woman.

hr: man får göra som man vill.


hr: allt löses lättast genom att plocka levande gäss

undantag: lika löser lika, f gånger l och frida genom arslet - f genom a.

hr: en gås som lider får sedan frysa. en som fryser köper sina täcken på ållan. som ett ekosystem ungefär.

(till emil)

hr: det man inte klarar av att göra själv kan man betala andra att göra

Det finns således inget behov av män.

hr: om en kille har en tröja som det står "slitz" eller "moore" på, är han presumtivt inget att ha

Detta beror inte på det faktum att han läser tidningarna i fråga, utan att han på något konstigt sätt är stolt över det. Märk väl att det endast är fråga om en presumtion, inte någon allmängiltig sanning.

Detsamma gäller för tjejer som har kläder med playboykanin på.

ett förtydligande så att det inte blir fel

spermiedödande gelen gynol-plus som bl.a. användes tillsammans med pessar har utgått. som ersättning finns ett receptbelagt läkemedel, nonoxynol vaginalgel 2% som kan förskrivas av läkare eller barnmorska och tillverkas av apoteket.

om man vill ha ett pessar går man till ungdomsmottagningen. om man fyllt 23 får man gå till hälsocentralen. det kostar ingenting men på ungdomsmottagningen får man sitta och skämmas i väntrummet. det finns kamratposten och informationsblad om könssjukdomar att tillgå.

man kan också beställa pessar på apoteket (källa: malin) de kostar 275 kronor och finns i storlekarna 60-80 mm. man vet inte säkert vilken storlek man ska ha. någon föreslog ett skjutmått.

ingen vet exakt hur man går tillväga när det börjar hetta till och man ska slip into something more comfortable sant sin pessar. den viskas om någon form av tillhygge; typ en pessarpersedel så att inte nonoxynolet rinner ut vid införandet. jag tänker mig en pinne, en stötkäpp. det är vidare osäkert vilken konsistens det är på nonoxynolet. tyvärr är det en pärs att få tag på gelen eftersom den är receptbelagd. det är alltså skit värt att pessaret är en evighetsprodukt.

vem som diskar pessaret efteråt framgår inte.

angående färger säger källa: malin att de kanske finns i "naturellt" och "rosa och fint". det känns rimligt.hr: den som inte har en facebook finns inte

Hänförs till att man måste lämna någon slags avtryck för att finnas, det är inte rimlig att det ska vara lättare att hitta information om alien än om en person

till alla er som undrat

Pessar

Pessar är en gummikupa som smörjs in med spermiedödande medel och sätts in i slidan. Till skillnad från kondomen är pessaret inte ett engångsskydd, utan kan tvättas och användas i flera år. Av 100 kvinnor som använder pessar vid varje samlag under ett år blir 6 gravida.

Pessar finns i olika storlekar och rätt storlek utprovas hos barnmorska eller gynekolog. Pessaret sätts in före samlaget och ska sitta kvar i slidan minst sex timmar efteråt. Metoden kräver alltså lite planering och noggrannhet. En fördel med pessaret är att det inte innehåller några hormoner. En nackdel kan vara att det blir svårare att ha sex spontant.


hr: Om man inte kan dansa får man se till att ha en snygg "brud" som ser naken ut i närheten, då tänker ingen på vad du gör

Om man är dålig på någonting ska man således se till att vara i närheten av någon som fångar allas uppmärksamhet.

BEVIS


these are the good old days

som ett led i att bli mer som frida har jag idag färgkodat min garderob. jag har också städat - det gör mig inte till carro - det gör mitt rum till en sanitär lägenhet. på sin höjd.

hr: man blir som man orkar.

det var som jag sa om din mammas nya skor, ingen idé att sätta cykeldäck på en buss

hr: nallebjörnar är för barn. de är också med större sannolikhet bärare av mer lepra är kärlek. om det inte viskas om röda stomihjärtan såklart. nallebjörnar med stomihjärtan är allt en kvinna vill ha. särskilt på alla hjärtans dag, då måste alla tomum stoppas igen med vadd, till exempel med hjälp av en nallebjörn. tyvärr högt pris per användningstillfälle, men iallafall fantasilöst. den ständiga frågan är vem som lurade i männen att kvinnor bara bryr sig om vadd.

hr: får man ingen kärlek får man nöja sig med choklad

Detta speciellt på alla hjärtans dag. Mamma skickade ett paket till mig. Det innehöll choklad = hon har förstått

hr: Om man är snygg på högstadiet, blir man slampa på gymnasiet

Detta enligt en person som enligt egen utsaga är ett allmänt uppslagsverk. Har kopplingar till teorin om att det finns två sorters personer, sådana som blir snyggare efter 16 och de som blir fulare efter 16.


hr: om någon frågar "are you striptease" är du förmodligen för slampigt klädd

Detta till trots vad dina vänner sagt när du frågade om du var för slampigt klädd.

Frågan uppkommer om detta innebär att jag provocerar män att våldta mig genom den aktuella klädseln. Alla vet ju att när en man blir sugen kan han inte besinna sig.

hr: den som ruvar på dansgolvet har inte magdalena ribbing i ryggen

om man inte ruvar på en motion om något mörkt förbud mot sponanitet eller shorts.

introduktion av nytt begrepp: ggtk. står för guds gåva till kvinnan, avser ivan.

isak har för övrigt sagt att det viktigaste är att man lyckas hålla brösten på plats. hellre komprimera än prestera är hans motto tydligen. jag och frida gjorde en prototyp och vi förstår vad han menar.

hr: de vita zonerna är de intressanta

Detta fenomen uppstår på kroppen efter vistelse i sol. Det som är värt att skyla fortsätter självfallet vara vitt. Enligt utsaga är det kontrasten som gör det. Jag tycker mest att man ser störd ut.


hr: livet är bättre på dream beach

undantag: handukspojken och svettiga ryssar
undantag från undantaget: ivan

RSS 2.0