hr: även söta killar kan ha HIV

Lätt att glömma. De får ju lämna blod, något andra utesluts från på lika tveksamma grunder.


hr: folk som festat hela natten vill sällan ha frukost klockan 07.00

Även om jag stigit upp 05.00 för att fixa den. Otacksamma låtsasmilitärer (jfr hemvärnet). De försöker verka utvilade och på bra humör när de ramlar in klockan halv nio, men mig lurar ni inte, jag såg allt hur fulla ni var igår.

till bondlaser

snälla kom hem.

hr: har man inga vänner eller i allmänhet inget liv kan man ju alltid bli kristen

Jfr hur barn ofta hittar på låtsaskompisar.

Igår gick jag förbi min arbetsplats. De hade "trivselkväll" (präst varvar propaganda/predikan med klagorop/psalmer). Himlen var nästan helt blå men det regnade på dem. Om man nu tror på gud borde man kanske fundera över om djävulen har vunnit över gud då han inte visat sig på sisådär 2000 år samt att det regnar från blå himmel på folk som har gudstjänst?


hr: hellre gammal och brun hud än ny och blek.

Sommaren går ut på att sola. Bli brun. Brunast vinner.

Tips:
- Ta vara på de bästa soltimmarna (egentligen är det väl från 10 till 14 men för säkerhetsskull bör man i vart fall sola från 9 till 15)
- Återfukta huden (när folk börjar kolla snett på en kan man smörja in sig på toaletten, jfr äta apelsin)
- Peela inte!! (Lufttorka efter du duschat för att undvika handdukens peelande effekt)Tillägg (vad skulle en brunregel vara utan Hampus?)
- Ligg ALLTID i linje med solen! (med jämna och korta intervaller bör man därför ställa sig upp på knä med ryggen mot solen och se att skuggan ligger i linje med handuken)

hr: anställ bara folk som du vill ligga med

Används flitigt på vissa arbetsplatser i kära Kalix. Problem uppstår när man uppnått LOL (=legat och lessnat) då vissa "lagregler" försvårar ett avskedande. Som tur är kan man tydligen strunta i sådant också.

hr: fikatortyr är den värsta tortyren

Tillvägagångssätt: Börja med att bjuda personen på fika en (eller flera) gång(er) om dagen. Låt det gärna förknippas med någonting, t.ex. "efter mat är det gott med något sött". Successivt ökar du mängden fika (eller storlekarna på fikat). Utan att personen inser det skapas en vana att fika samt ett sug efter det. De kommer då självmant att fortsätta fika tills de plötsligt inser att de blivit tjocka. Vid det laget är de så djupt nere i skiten att de inte kan ta sig ut; istället blir de tjockare och tjockare.

Lämpar sig särdeles bra på om personen jobbar på ett café.

hr: träna inte ben en timme innan du ska cykla 3.5 mil

Kan bli tungt i backarna. Speciellt om de är långa och många.

hr: man glömmer lätt bort det som är bra med Kalix

Ofta tänker man bara på att alla ligger med alla och att alla vet om det. Sällan tänker man på hur härligt det är att kunna äta hur mycket blåbär som helst ett steg från gräsmattan efter en morgonpromenad, bada i en varm sjö ett stenkast bort, njuta av solen och umgås med alla underbara människor som finns här. Vilken sommar!

hr: tycker man att tomas ledin ser bra ut är man presumtivt en tant

Tantpresumtion. Gäller även Clint Eastwood och Thorsten.

RSS 2.0