hr: dina fördomar begränsar ditt eget liv

Fördomar får en att välja att vara eller inte vara med människor utan att veta någonting om dem. Jag är sjukt less på att människor tillskriver andra egenskaper endast p.g.a. någonting de gör.


hr: alla "mansluts" (engelskt uttryck för manshora) finns i grekland.

Enda källa till detta är greklands bidrag i Eurovision song contest (ESV) de senaste åren. Eller när jag tänker efter kan jag inte dra mig till minnes någon grekisk representant som faller utanför nämnda grupp. Om det är för att det bara är mansluts som är värda att minnas vet man inte. 

Undantag: mansluts som verkar för sig själva efter att ha emigrerat från moderskeppet Grekland.  

hr: allt som sägs på engelska ska inte tas på allvar

Det är sjukt mycket lättare att säga I'm sorry än förlåt. På samma sätt är det lättare att säga I love you än jag älskar dig. Saker man säger på engelska ska därför inte tas på lika stort allvar än sådant som man säger på svenska, självklart förutsatt att orden inte kommer från en engelsktalande person

hr: om du har tänkt ha häng på byxorna - använd underkläder

Detta gäller speciellt om du har tänkt utföra ryggresning på gymmet. Jag tycker att det är en grundläggande mänsklig rättighet att själv få välja när man ska se en persons bakdel.

hr: har man inget körkort, får man köra alkoholpåverkad

Om man blir tagen för olovlig körning en dag ska man passa på att dricka sig full och köra omkring, man blir inte straffad.

Ja, jag är bitter.


hr: björnar finns bara i skogen

När jag skulle bege mig ut på en springtur kom jag på mig själv med att välja den större nyckelknippan. Detta med det självklara syftet att de skulle skramla så att de på detta sätt skulle göra alla björnar uppmärksamma på att jag färdades efter spåret. Sedan kom jag att tänka på att detta förmodligen är mer användbart i Grubbnäsudden, beläget tre mil utanför Kalix som ligger tio mil från något värt att kallas civilisation.

Undantag: citybjörnar - jfr citykor


hr: man ska akta sig för fitta

Som de flesta förmodligen förstår handlar detta om att man ska akta sig att vara i närheten av vältränade människor. Hur snygg man är avgörs (såklart) av hur snygga människor man har i sin omgivning, och hur vältränad man är beror således av hur vältränad personerna i ens närhet är. Därför ska man passa sig för fitta, det får bara en själv att framstå som otränad.

Lite dåligt läge om man föredrar vältränade partners.

hr: är han nyfixad, nog går det

ännu ett kalixcitat. Alltså; om killen orkar fixa sig, då funkar han för en natt

hr: man är alltid bäst när man är bakis

Sagt av Mathilda - bruden med alla svar. Också underliggande tema på alla kalixfesterUpdate:
Undantag: buss i sex timmar.

hr: ta inte livet för givet

Träffade en kille som jag gick högstadiet med. Han var med om en trafikolycka och kom just hem efter tre månader på sjukhus. Blev återupplivad tre gånger. Det är helt sjukt. Fånga dagen eller nått.

hr: vissa ser slampiga ut i allt, andra ser inte slampiga ut vad än de har på sig

Det är helt sjukt hur stor skillnad på den slampighet två personer i samma klänning kan utstråla. Beror nog på hur man är som person. Vidare efterforskning (eller prototyp) måste göras.


RSS 2.0